Om mig

Jag är journalist och konsult med över tolv års erfarenhet av journalistiskt arbete.

Främst skriver jag om arbetsliv och arbetsmarknad, försvar och säkerhet. Under många år har mina största kunder varit olika fackförbundstidningar. Jag är också upphandlad skribent åt FOI och har haft uppdrag åt bland annat Tillväxtverket, Försvarshögskolan och PTK.

Jag skriver nyhetsartiklar, fördjupande reportage, granskningar, personporträtt och pedagogiska så-funkar-det-texter.

Emmeli Nilsson, porträtt. Foto: Jens Sølvberg

Foto: Jens Sølvberg

Annat jag har erfarenhet av och gärna hjälper till med är:

  • Redaktörskap
  • Planering av innehåll, vara redaktörsstöd och bollplank
  • Journalistisk textbearbetning och korrekturläsning
  • Granskning, feedback och omarbetning av andra sorters texter: Utbildningsmaterial, instruktioner, webbinnehåll med mera.

Jag utgår från mitt fantastiska frilanskontor Blå kontoret i centrala Stockholm. Vi är en frilansgrupp med runt 35 journalister, fotografer och AD:s som stöttar varandra, samarbetar och ordnar olika event. Följ oss gärna på Facebook så ser du när vi har öppna frukostmöten och annat spännande.

Jag är registrerad för FA-skatt och moms, och briljanta Kontorskliniken hjälper mig med företagsekonomin.

Varmt välkommen att höra av dig!