Om mig

Som journalist har jag lång erfarenhet från fackförbundspress och tidskrifter. Jag har ett stort intresse för politik och makrotrender. Mina främsta bevakningsområden är ledarskap, organisation, forskning och säkerhet. Ofta skriver jag längre fördjupande reportage men jag trivs lika bra med att göra korta kärnfulla artiklar och personintervjuer. Att förtydliga och strukturera upp krångliga texter, korrekturläsa och sammanfatta komplicerade ämnen är andra saker jag gör regelbundet. Jag är upphandlad som skribent åt FOI och Region Stockholm och tar också uppdrag som konsult inom textproduktion och språkgranskning. Bland annat har jag varit konsult på Tillväxtverket och på Stockholms universitets kårtidning Studietid.

Utöver en kandidatexamen från Journalistprogrammet vid Göteborgs universitet har jag också en magister i Europakunskap från samma lärosäte (och som bonus – ett antal högskolepoäng i astronomi!).

Rent fysiskt har jag min arbetsplats på fantastiska Blå kontoret i centrala Stockholm. Vi är en frilansgrupp med journalister, fotografer och AD:s som fikar, stöttar, bollar idéer och samarbetar. Vi fortbildar oss också: håller internkurser, åker på studieresor och anordnar öppna frukostmöten där vi bjuder in intressanta talare.

Jag är registrerad för FA-skatt och moms, och briljanta Kontorskliniken hjälper mig med företagsekonomin.

Varmt välkommen att höra av dig!