Om mig

Jag är journalist med gedigen erfarenhet från fackförbundspress och tidskrifter. Mitt främsta fokus ligger på reportage, porträtt och andra fördjupande texter som har anknytning till arbetsliv och arbetsmarknad. Ämnen jag förkovrat mig i är bland annat de sociala nätverkens betydelse för att få jobb, utvecklingen inom AI och hur organisationer arbetar framgångsrikt för att skapa en bra arbetsmiljö. Jag skriver också mycket om ledarskap.

Det senaste året har jag bland annat jobbat för:

Chefstidningen

Akademikern

Biblioteksbladet

Studietid (tidigare Gaudeamus)

Läkartidningen

Civilekonomen

 

Utöver en kandidatexamen från JMG i Göteborg har jag också en magister i Europakunskap från Göteborgs universitet (och ett antal högskolepoäng i astronomi, tro det eller ej). Vid sidan av journalistiken ägnar jag mig gärna åt andra sorters uppdrag där jag får bearbeta texter, analysera och lösa problem.

Rent fysiskt sitter jag på Blå kontoret, Stockholms största och förmodligen trevligaste frilansgrupp. Vi finns även på Facebook för den som är nyfiken på uppdateringar från mig och mina kollegor. Bland annat ordnar vi frukostseminarier med jämna mellanrum – kom gärna!

Jag är registrerad för FA-skatt och moms, och briljanta Kontorskliniken hjälper mig med den ekonomiska biten.

 

Välkommen att höra av dig!