Om mig

Jag är journalist och har flera års erfarenhet från fackförbundspress och tidskrifter. Mitt främsta fokus ligger på fördjupande texter som har anknytning till arbetsliv och arbetsmarknad. Jag skriver mycket om ledarskap och organisation, ny forskning och  juridiska frågor som påverkar arbetslivet. Med jämna mellanrum anlitas jag av organisationer för att bevaka utbildningar eller andra event. Att förtydliga och strukturera upp krångliga texter, korrläsa och skriva nyhetsbrev är andra saker jag gör regelbundet. Generellt tycker jag det är kul att analysera och lösa problem. Däremot tycker jag inte om överdrivna förenklingar av en komplicerad och allt annat än svartvit omvärld.

Utöver en kandidatexamen från Journalistprogrammet vid Göteborgs universitet har jag också en magister i Europakunskap från samma lärosäte (och ett antal högskolepoäng i astronomi, tro det eller ej).

Min arbetsplats är Blå kontoret, Stockholms största och förmodligen trevligaste frilansgrupp. Vi finns även på Facebook för den som är nyfiken på uppdateringar från mig och mina kollegor. Bland annat ordnar vi frukostseminarier med jämna mellanrum – kom gärna!

Jag är registrerad för FA-skatt och moms, och briljanta Kontorskliniken hjälper mig med företagsekonomin.

Varmt välkommen att höra av dig!